Митьо Очите влиза в манастир

Гласувайте за статията
Мафиотът Митьо Очите отива да се пречисти в светата обител край Поморие

Влизане в манастир планира Митьо Очите – пише „България днес“. Шокиращата новина разкриват пред изданието хора от подземния свят на Несебър. По думите им Димитър Желязков няма намерение да става монах. Идеята му била да прекара в светата обител няколко седмици. Отдавайки се на пост и молитва, несебърският Ал Капоне искал да се покае за греховете си и да си почине психически от ежедневното напрежение.

Влизайти в ролята на послушник, Митьо Очите ще може да се отдаде на Бог, но без да дава обет и без да се отказва от изкушенията на света отвън. След това, пречистен и намерил вътрешен покой, наркобосът с нови сили щял да се завърне към земните си дела. Една от първите му задачи е да измисли как да преживее след конфликта си с Божо Кравата, чиито подчинени го простреляха преди година. Това е свързано с идеята за християнското смирение и прошка към враговете, но все още не е ясно – коментират с усмивка хора, близки до Желязков.

Същите не изключват и вариант Митьо Очите наистина да прости на Божо Кравата. По думите им несебърският мафиот се е променил след атентата срещу него. Щастливото си оцеляване след жестоките рани от куршумите Желязков отдавал на Божията закрила.

Митьо Очите ще се пречиства в светата обител

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар