Принц Чарлз на ваканция за годишнината на Даяна (Вижте къде се скриха с Камила)

0

Принц Чарлз във ваканция за годишнината на Даяна, крие се от всички

Както всяка година принцовете Уилям и Хари няма да вземат участие в нито една инициатива за отбелязване годишнината от смъртта на принцеса Даяна. А принц Чарлз предпочете да се покрие във ваканция, докато шумотевицата около събитието отшуми.

Принцът открай време предпочита да стои далеч от Лондон в края на август. Тази година напрежението около смъртта на принцесата бе по-осезаемо от всякога. И той предпочете да се оттегли заедно със съпругата си Камила Паркър.

Принцът се намира в имението си в Бъркхол, в Шотландия. И преди ден бе забелязан да шофира до местната църква. Кралицата също не е в Лондон, а се оттегли в близкия Балморал, където семейството се намираше и в деня на трагичната новина за кончината на Даяна.

Кейт, Уилям и Хари предпочетоха да се върнат в Лондон, в двореца Кенсингтън. Съгласно предварително уговорените събития, никой от тях няма да взима участие в официални чествания за смъртта на принцеса Даяна. И докато вратите на дома им са затрупани от плакати, картички и цветя, принц Чарлз предпочете да изчезне от Англия, далеч в мъглите на Шотландия.

„В момента общественото мнение не е на негова страна. Принцът разбира това и благоразумно предпочете да се оттегли. Той и кралицата оставиха Кейт и Уилям да успокоят духовете — 20-годишния юбилей бе тежък период за всички“, разкриват придворни от двореца.

Самият принц отлично си дава сметка, че е крайно непопулярен. А фактът, че се ожени за любовницата си Камила Паркър-Боулс 8 години след смъртта на принцесата не подобрява положението. „Бракът му само разруши репутацията му и го изправи срещу Уилям и Хари. Признанията им последните седмици показват, че нито са забравили, нито са простили, как е постъпил с майка им. В момента всички са смразени.

Принц Чарлз се покри за кончината на Даяна
Принц Чарлз се покри за кончината на Даяна

Затова и той се оттегли в Шотландия, докато духовете се успокоят“, разкриват още приближените от двореца, пред британските таблоиди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.