Бриджит и Еманюел Макрон показаха лятната си вила на Ривиерата – вижте я!

Гласувайте за статията

Въпреки че определиха лятната ваканция на семейство Макрон като скромна, тя определено не е била такава!

За първата си лятна ваканция като първо семейство на Франция, Еманюел и Бриджит Макрон заложиха на родното. Те избраха да прекарат летните месеци в своята резиденция на Френската ривиера. Двамата избраха Марсилия, а мнозина заподозряха популизъм в избора им.

Това е една доста предпочитана дестинация и от обикновените французи. Но те надали имат възможността да релаксират в подобен лукс! Очаквано, семейство Макрон не заложи на някой претъпкан петзвезден хотел, а на частна резиденция с размерите на замък. Луксозният имот се оценява на сумата от 3.5 млн евро и определено е достоен да приеме френското първо семейство.

Бриджит и Еманюел Макрон не могат да се откажат от лукса

Бриджит и Еманюел Макрон не могат да се откажат от лукса

Свикнали вече с величието на Елисейския дворец, Еманюел и Бриджит Макрон отново са се чувствали като у дома си. Само с една малка, но пък и доста значима разлика – живописният морски пейзаж, който се открива от лятната им резиденция. Когато нямат служебни ангажименти и пътувания, съпрузите със сигурност прекарват голяма част от времето си в съзерцаване на морската шир, пише edna.bg.

Помещенията в резиденцията с просторни и слънчеви. Прави впечатление, че в една от спалните има и джакузи. Със сигурност луксът не е на такива висоти, както е Елисейския дворец. Но нали все пак президентът и Първата дама трябва да имат възможност да усетят някаква промяна в обстановката. Със сигурност лятната резиденция на семейство Макрон им носи много повече уют и уединения. Ето защо и им е любима!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар