Не е за вярване! Вижте кой влиза във „Фермата“

Гласувайте за статията

Божидара Бакалова е готова да развали маникюра си с мотиката

Няма да разберете кой е поредният сигурен участник във „Фермата“.

След като преди броени дни стана ясно, че актьорът Асен Блатечки, ще участва в новия сезон на текезесарското риалити срещу колосалната сума от 150 хиляди лева, сега излезе и още едно от сигурните имена.

Запознати издават, че дизайнерката Божидара Бакалова, която е сестра на миската Ивайла Бакалова, също ще е сред участниците в новия сезон на „Фермата“.
Тя ще направи опит да кали душата си, разваляйки маникюра си със селскостопанска работа.
Близначката на Ивайла Бакалова е една от най-верните последователки на ученията на Петър Дънов.

"Фермата"

Божидара Бакалова е готова да развали маникюра си с мотиката

Тя вижда участието си в риалитито на Би Ти Ви – „Фермата“ като невероятна възможност да тества силата на духа си.
Сестрата на Ивайла Бакалова посочва, че винаги е доказвала, че за да си добър в която и да е било сфера на живота, първо трябва да имаш добра душа.

Тя разкрива, че е посветила дълги години на свързването си със земята и по всяка вероятност сега й е дошло времето да направи това на някакво ниво.
Припомняме, че продуцентите на „Фермата“ разкриха, че новият сезон ще протече под мотото „Ново начало“.

То ще стартира на 10 септември. Мотика в ръка освен Божидара Бакалова, ще държат капитанът на националния волейболен отбор Владимир Николов и актьорът Иван Ласкин. Участието на Мартин Карбовски все още е под въпрос заради здравословното му състояние.

Стопаните от миналата година – Бети и Николай отново ще влязат в ролята на наставници. Продуцентите разкриват, че много от нещата в живота на една ферма, са коренно различни от това, което си представя съвременното общество.

Мнозина не са се докоснали до усещането, че хигиената на животните е преди тяхната, коментират запознати. Те са категорични, че във фермата личната хигиена е на втори план и й се обръща внимание само в случай, че остане време за това, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар