Арнолд Шварценегер остана на пътя, спи като бездомник

Гласувайте за статията

Арнолд Шварценегер остана да спи на пътя като бездомник

Кинозвездата Арнолд Шварценегер обяви своя снимка как спи посред улицата, под своята бронзова статуя, с думите „Времената се променят“.

Актьорът легна на земята като бездомник, при това съвсем не на шега. И съвсем не заради снимки на нов филм или друг проект.

Причината за този жест е интересна. Като губернатор на Калифорния, Шварценегер откри хотела, пред който се намира статуята. Веднага след това собствениците и ръководството му казали: „Когато и да дойдете в нашия хотел, ще ви чака стая запазена на ваше име“.

Любопитното е, че губернаторът дълго време нямал път към въпросния хотел. Нито пък имал намерение да спи на пътя. Веднъж обаче ситуацията така се стекла, че се наложило да преспи в града. И си спомнил за поканата.

Когато актьорът, който отдавна напуснал политиката, дошъл в хотела, за да преспи, от ръководството отказали да му дадат стая. Те се оправдали, че всичко е запазено и няма свободни места.

Терминаторът нищо не казал, нито пък вдигнал скандал заради отказа. Вместо това намерил оригинален начин да ги накаже. Арни взел спален чувал и легнал под своята статуя.

Шварценегер искал по този начин да предаде посланието, че не забравя дадените обещания. Актьорът е възмутен, че когато е бил на определен обществен пост, хората го превъзнасяли. Много от тях полагали многобройни усилия и се опитвали да го спечелят, а сега, когато вече не заемал този пост, забравили за всички неща, които му казали.

„Да, времената наистина се променят. Никога не вярвайте и дадените обещания, когато сте на върха, на работодателя и на обещанията да задържите общественото си положение. Нищо от това не трае вечно“.

Арнолд Шварценегер остана на пътя като бездомник

Арнолд Шварценегер остана на пътя като бездомник

Актьорът признава, че за него нямало никакъв проблем да посети друг хотел и да се настани там. „Просто ме е яд, че хората не държат на думата си. Въпросът е принципен“, заяви той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар