Нещо страшно се случва с новинарката Лиляна Боянова

Гласувайте за статията

За пореден път бива зарязана от мъж

Запознати издават, че в живота на новинарката Лиляна Боянова, се случва нещо страшно.

Според мълвата, която се носи, Лиляна Боянова е изпаднала в тежка депресия заради любовна прокоба. Водещата на новините по Би Ти Ви претърпяла поредната драматична история в личния си живот.

Напоследък чаровната новинарка обикаля из нюзрума на телевизията като буреносен облак, тъй като наскоро преживяла тежка раздяла.
През последната година се носеше клюката, че Лиляна Боянова има връзка с мастит бизнесмен и дори е готова да го дари с рожба.

Лиляна Боянова

За пореден път бива зарязана от мъж

За нейно огромно съжаление обаче така и не се стигнало до тази важна крачка. В разгара на лятото, тя била зарязана от гаджето си.
След като към днешна дата новинарката отново е сама и ближе рани от раздялата, все по-често я навежда на мисълта, че вероятно има направена черна магия или върху нея тегне някаква прокоба, която привлича лош късмет.

Незнайно защо новинарката вярва в подобни ритуали. Тя дори обмисля идеята да отиде при някоя от най-популярните врачки сред звездите, за да може най-накрая да се стабилизира.
При все, че обикновено Лиляна Боянова винаги е лъчезарна, напоследък все по-трудно успява да прикрие мрачното си настроение.
Тя дори избягвала да общува с колегите си в медията.

На всички около нея им прави впечатление, че напоследък слуша само тъжни песни и не спира да размишлява върху тежката си съдба. Единствената й утеха, е 6-годишният й син Камен, с чийто баща отдавна не са заедно.

Тъй като новинарката не разполага с достатъчно време, за да полага необходимите грижи за хлапето, се наложило да се довери на грижите на детегледачка.
Синът й посещава частна детска градина като тази година ще се включи към предучилищната група.

Разходите по скъпото му обучение, Лиляна Боянова плаща съвсем сама. Истината е, че изобщо не може да разчита на бившия си съпруг, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар