Семейство Макрон осинови Немо, вижте как се забавляват в двореца

Гласувайте за статията

Бриджит и Еманюел Макрон последваха традицията в Елисейския дворец.

Първото семейство на Франция Макрон вече има своя официален домашен любимец. Както президентската традиция в страната повелява, всеки държавен глава осиновява четириног любимец, който да тича на воля в градините на Елисейския дворец. Еманюел и Бриджит дори се забавиха с тази своя задача, но вече са горди собственици на своя Немо.

Кучето е кръстоска между лабрадор и грифон. Именно лабрадорите през годините са се наложили като избор на държавните глави. За всички е ясно, че те са едни то най-умните кучета и със сигурност заслужават тази чест. А Немо вече се чувства като у дома си в президентските покои и останалите му събратя могат само да му завиждат.

Все пак, малко кучета имат късмета лично Бриджит Макрон да си играе с тях и да ги храни! Името на кучето е избрано от Емюел, който се оказа голям фен на романа на Жул Верн „Двадесет хиляди левги под водата“. Затова и е кръстил четириногия си любимец на главния герой в книгата.

Бриджит Макрон си играе с щурия Немо

Бриджит Макрон си играе с щурия Немо

Освен да тича на двора, Немо много обича да се разхожда и из просторния дворец. Именно в една от залите му бе забелязан от журналисти, дошли да отразяват поредната среща на високо ниво. Палавият четириног се промъкнал незабелязано и веднага се превърна в център на внимание, пише 24chasa.bg.

Черният лабрадор се превърна в заместник на друг представител на породата – чаровната Фила. Тя бе подарена на семейство Оланд през 2014 г. и напусна Елисейския дворец заедно със собствениците си. А сега Немо по чакат почти пет безгрижни години и царски живот със семейство Макрон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар