Венета Райкова и Николета Лозанова в открита война! Горещата водеща поема „Папараци“ (Вижте колко ще прибере)

Венета Райкова и Николета Лозанова в открита война! Горещата водеща поема „Папараци“ (Вижте колко ще прибере)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова заема мястото на Николета Лозанова в „Папараци“.

Горещата водеща Венета Райкова официално бе оповестена като новото лице на тв таблоида по БТВ. Само няколко дни по-рано Николета Лозанова самосиндикално обяви, че напуска „Папараци“ и няма търпение за новото си предизвикателство. Разбира се, веднага се породиха куп предположение какво си е намислила плеймейтката.

Най-актуалната и правдоподобна версия е, че Лозанова ще влезе в Къщата на ВИП Брадър. Досега тя е получавала няколко покани за участие в риалитито, но нещо все я спираше. Иван и Андрей заявиха, че договорът й не позволява да стане част от предаването на Нико Тупарев. Но за Николета май няма невъзможни неща.

Докато Венета Райкова води „Папараци“, бившата водеща на таблоида може вече да е в Къщата на Големия брат срещу рекорден хонорар. Спряга се сумата от 200 бона. Освен това, продуцентите на риалито са се навили да платят и огромната неустойка към опосумите за участието на доскорошния им кадър в тяхната продукция.

Венета Райкова натри носа на Николета

Венета Райкова натри носа на Николета

Както при много известни лица, така и при Николета договорът й поставя ограничения и след слизането й от екран. А все по-усилено се говори, че Лозанова не е решила сама да напусне „Папараци“. Просто договорът й е изтекъл и така и не е бил прекратен. А за да не изглежда, че е уволнена, тя е решила на своя глава да оповести рокадата, пише hotarena.net.

Още преди няколко месеца, когато е взето решението плеймейтката да бъде свалена от малкия екран, са започнали преговорите на БТВ с Венета Райкова. Тя не се е колебала дълго дали да приеме офертата. Примамила я не само заплатата от 10 бона, но и възможността да натрие носа на дългогодишната си врагиня Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар