Пламен Орешарски ожени сина си тайно, чака внуче с нетърпение

Гласувайте за статията

Синът на Пламен Орешарски е женен мъж вече от година, а никой не е разбрал за това!

Както много наследници на известни личности, и синът на Пламен Орешарски предпочита да си живее напълно нормално, далеч от светския шум и нездравия интерес към него. а и не смята, че има с какво да бъде интерес на хората, че да демонстрира личния си живот на показ. Затова е имал и изричното желание сватбата му миналата година да остане в пълна тайна.

И така до преди дни, когато се разбра за щастливото събитие! Десислав и избраницата му Михаела са се венчали на скромна, но стилна церемония. На нея са присъствали само семействата на младоженците и техните най-близки приятели. За снахата на Пламен Орешарски се знае единствено, че е родом от Стара Загора.

Сватбата на Десислава и Михаела изненадала мнозина от тяхното обкръжение. Явно мистерията около венчавката е била пълна и тайна не само за медиите. Съпрузите много обичат да пътуват, но сега са свили семейно гнездо и вече мислят за наследници, пише retro.bg.

Пламен Орешарски няма търпение да стане дядо

Пламен Орешарски няма търпение да стане дядо

Пламен Орешарски няма търпение да стане дядо и дори е изразил предпочитания към пола на бебето. Иска да бъде момче, за да наследи рода и да продължи фамилията, която идва от вековния орех в двора на прадядо му. Но, и момиченце да е, пак ще го обсипе с обич. Все пак е първо внуче!

Десислав не се интересува особено от политика и предпочита футбола пред нея. Въпреки това, двамата със съпругата му попаднаха в списъка с дарители за предизборната кампания на Пламен Орешарски. Не е ясно какво точно работи наследникът на бившия премиер, но за никого от семейството не е тайна, че липсата му в дома на родителите трудно се преживява от тях дори година след сватбата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар