Наследницата на Цветан Василев с най-скъпия апартамент в София

Гласувайте за статията
Тузарското жилище на щерката на Цветан Василев – Радосвета Василева, ствуда поне 10 милиона лева

Запорираният апартамент на дъщерята на Цветан ВасилевРадосвета, е най-скъпото жилище в София, макар документално да струва само 2,7 милиона лева – твърдят пред „Уикенд“ имотни експерти. Жилището, купено през 2013 г. с пари на банкера Цветан Василев, реално е излязло над 10 милиона лева на мустакатия аферист – изчисляват брокери. Тузарският имот се намира в сърцето на София, в градинката пред някогашния култов ресторант „Кристал“ – отбелязва изданието.

Престижното жилище има собствен генератор за ток и водоизточник с резервоар, който йонизира водата. Те могат да захранват жилището с ток и вода в продължение на 10 дни в случай на авария. Стените на просторния апартамент са с дебелина от половин метър, а прозорците са бронирани и издържат на атака с гранатомет.

Интериорът в апартамента на щерката на Цветан Василев е дело на австрийската дизайнерска фирма „Йозеф Гьобел“, която е получила 4 милиона лева за обзавеждането на дома. Парите са платени от КТБ. Цялата стойност на апартамента надхвърля 10 млн. лева, което го прави най-скъпото жилище в България. Към този имот са добавени още два апартамента от същата кооперация, купени и присъединени към престижния дом.

Първоначално щерката на Цветан Василев се установила в Лондон, но преди около 3 месеца младата дама била прибрана при родителите си в Белград, за да не бъде заловена и екстрадирана в България от британските власти.

Радосвета с родителите си

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

7 коментара to “Наследницата на Цветан Василев с най-скъпия апартамент в София”

 1. Васил

  авг. 28. 2017

  татко крал крал, какво се оплаква сега девойката

 2. Марто

  авг. 28. 2017

  Затвор и за дъщерята на фараон Цветан Василев! Писна ни от крадливи мамини синчета и дъщерички, които получават всичко наготово!

 3. Зилион

  авг. 28. 2017

  Да беше само този апартамент. Цялото имущество на Цветан Василев и фамилията му е придобито с крадените пари на клетите вложители в КТБ. Държавата отдавна трябваше да е конфискувала всичко, а габровското тарикатче да лежи зад решетките.

 4. Елена

  авг. 28. 2017

  А браво, някой да покаже истината за тази жена. Стига са препечатвали хленченията й по сайтовете, които в момента се издържат с щедрата финансова подкрепа на Цветан Василев. Нека се покаже как и какъв гуляй е било с парите на вложителите в КТБ. Сега вместо тези хора да са в затвора, те най-безочливо ходят да реват по медиите, че им били нарушени правата. Престъпниците нямат права.

 5. Гошо

  авг. 28. 2017

  Ми нормално, тате открадна 4 милиарда и може да си го позволи.

 6. Асен

  авг. 28. 2017

  И после тази ще се жалва, че е жертва, а иначе апартамента й струва 10 милиона крадени лева.

 7. Лилит

  авг. 31. 2017

  Бе вие толкова ли сте наивни. Че е крал, спор няма. Но ако си мислите, че всичко е било за него, много се лъжете. За него има някакъв процент, лъвският пай е за други, за което му е платено да ги прикрива. С такива скъпи покупки искат да ни накарат да мислим, че парите са САМО у него. Дрън-дрън. Така ставали те банковите обири, като по филмите, който си ги вземе, за него са си. Да бе.

Добавете коментар