Николета Лозанова аут от „Папараци“ заради ВИП Брадър?! (Вижте какво е наумила)

Николета Лозанова аут от „Папараци“ заради ВИП Брадър?! (Вижте какво е наумила)
3 (60%) 1 vote

Оттеглянето на Николета Лозанова от „Папараци“ предизвика към въпроси и още толкова предположения.

Днес Николета Лозанова официално потвърди витаещите от известно време слухове, че на есен няма да се завърне на малкия екран като водеща на тв таблоида. Тя засега не иска да изясни причините, както и кой е взел това решение. Но плеймейтката разчовърка интереса на всички, загатвайки за нещо ново и голямо с нейно участие.

И веднага се появи една доста правдоподобна хипотеза. От много време Николета Лозанова, както и много други лица на БТВ, обмисляла трансфер в Нова. „Папараци“ е продукция на Иван и Андрей, който скоро ще стартират и „Фермата“ 3. А, оказва се, тяхната доскорошна подчинена може да лъсне в пряката конкуренция на техния формат – ВИП Брадър.

Двете предавания стартират по едно и също време, а Големия брат не издава своите големи тайни до последния момент. Затова е напълно вероятно черешката на тортата на този сезон да бъде именно Николета Лозанова. Разбира се, тя ще влезе в Къщата със специален статут, ще прекара там само няколко дни, а след това ще се окичи с големите лаври.

Николета Лозанова май ще ни изненада сериозно

Николета Лозанова май ще ни изненада сериозно

Говори се, че продуцентът Нико Тупарев има амбицията да направи и конкурентно на „Папараци“ предаване в Нова и цани за негов водещ от сега красивата плеймейтка. Явно офертата й е прозвучала доста примамлива, щом се е разделила с дългогодишните си работодатели заради нея, пише blitz.bg.

Единственото условие на Тупарев било Николета Лозанова да стане част от ВИП Брадър поне за малко. Разбира се, това малко ще му струва много! Но така хем той ще спечели от рекламодатели, хем ще може да убеди шефовете от Нова, че плеймейтката е достойна да стане част от програмата на телевизията заради интереса, който предизвиква. А „Папараци“ без НиЛо със сигурност няма да е същото!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар