Виктор Николаев също загази: Вижте какво направи Николай Бареков

Гласувайте за статията

Николай Бареков изпълни заканата си към Виктор Николаев

Виктор Николаев също си навлече гнева на Николай Бареков. Само преди няколко дни евродепутатът захапа тв водещия в мрежата. И удара от страна на бившия телевизионер не закъсня. Още снощи той обяви, че тази сутрин ще внесе сигнал в прокуратурата и НАП.

Заедно с гражданското сдружение против корупцията в медиите, той ще сигнализира за своеволията на тв водещия. Николай Бареков настоява да бъдат проверени доходите и имотите на бившия му колега.

Той припомня, че през 2014 година Ани Цолова и екранният партньор са станали богати изведнъж. По това време тв водещата се е сдобила с апетитен имот в Драгалевци. Тя притежава къща със застроена площ от 180 квадратни метра и двор от 500 кв.м.

Имотът струва най-малко 400 000 лв, според Николай Бареков и специалисти в бранша. Той настоява да бъдат проверени доходите на тв водещата и да се установи по какъв начин тя се е сдобила с въпросния имот.

Евродепутатът настоява същите действия да бъдат предприети и срещу Виктор Николаев. Той също се е сдобил с апетитен имот, макар и много по-скромен от този на колежката му.

Тв водещият е сменил панелката в „Сухата река“ с апартамент от 60 квадрата в идеалния център на столицата. Жилището се намира на улица „Раковска“ до централата на СДС и информационния център на Европейския парламент в столицата.

Николай Бареков твърди, че Виктор Николаев не е закупил жилището чрез ипотека. Преди няколко дни депутатът попита тв водещия в мрежата дали е декларирал реалната цена на имота си. Или той и колежката му не купуват на пазарни цени и по този начин укриват данъци.

Николай Бареков написа още, че след подаването на сигнала, медиите ще замлъкнат и няма да коментират случилото се по нареждане на кръга от олигарси, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар