Горещ слух за Любо Нейков

Горещ слух за Любо Нейков
5 (100%) 1 vote

В медийното пространство се носи горещ слух за комика Любо Нейков

Гореща клюка за Любо Нейков взриви медийното пространство. Пълничкият комик възнамерява много скоро да се сдобие с още един наследник. Той и съпругата му Гинка работят по въпроса.

Преди няколко дни половинката на мастития продуцент е била засечена в една от най-известните гинекологични клиники в столицата. Клюката гласи, че тя е посетила личния си гинеколог, за да получи тест за овулация. С негова помощ ще има информация кога е най-висок шансът да зачене отново.

Тя и Любо Нейков са родители на 9-годишната Анна. Малката чаровница се появи на бял свят след тежка драма, която двамата влюбени преживяха. Случилото се месеци след сватбата, беляза живота им завинаги. Гинка загуби първородното си дете, дни след като то се появи на бял свят.

И до днес двамата с Любо Нейков не могат да преодолеят случилото се. Единствено малката Анна им дава сили.

Комикът коментира драматичната случка пред столичен ежедневник. Той е категоричен, че лошото не избира хората, при които да отиде. Нещата просто се случват. Комикът не вини лекарите за случилото се. Но казва, че са отишли при конкретен лекар след препоръката на приятели. За съжаление детето им не било спасено.

И до днес Любо Нейков изпитва благодарност към доктор Ковачева от „Шейново“, която според него е един от най-добрите специалисти у нас. След драмата тя спасила живота на Гинка, измъквайки я от бездната.

Още една драма беляза завинаги с отпечатък живота на Любо Нейков – това е загубата на брат му. И до днес комикът участва всяка година в „Българската Коледа“ и постоянно дарява пари за болни хора, но не желае да се шуми покрай това, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар