Нико Тупарев побесня Преглеждания: 6433

Продуцентът е категоричен, че този път ще търси възмездие в съда
0
Оценете този post

Продуцентът е категоричен, че този път ще търси възмездие в съда

Продуцентът на риалити формата „ВИП Брадър“ Нико Тупарев побесня.

Вече всеки знае, че риалитито стартира след броени дни. Нико Тупарев обаче за пореден път се оказа в небрано лозе.

Вероятно сте забелязали, че една от най-коментираните теми покрай предстоящия старт на новия сезон на „ВИП Брадър“, е влизането на дизайнерката Миглена каканашева-Мегз.
След като миналата седмица стана ясно, че именно тя ще е първият съквартирант, който ще прекрачи прага на къщата на 11 септември, сега нещата вече стоят по друг начин.

Нико Тупарев
Продуцентът е категоричен, че този път ще търси възмездие в съда

Нико Тупарев е бесен, тъй като сама тя споделила информацията в профилите си в социалните мрежи и предизвика хиляди коментари. Час по-късно публикациите бяха изтрити от Каканашева, без никакви обяснения.

Страницата, първоизточник на информацията обаче се оказа фалшив профил в социалната мрежа.
Тази изцепка никак не се харесало на продуцента на „ВИП Брадър“. На Нико Тупарев вече му е дошло до гуша от подобен род спекулации и този път е решен, че ще потърси възмездие.

Продуцентите на риалити формата са предявили иск за 100 хиляди лева за фалшив пиар. Искът е срещу Миглена Каканашева, твърди „ХотАрена“.
Сумата, която продуцентите са посочили в иска, не е никак случайна.
Точно толкова отказала скандалната дизайнерка тази година, за да влезе в предаването.

Нико Тупарев е бесен, тъй като историята се повтаря за втора поредна година. Той е категоричен, че Мегз се опитва да направи него и колегите му на маймуни, извличайки максимален пиар на гърба на предаването. След това дизайнерката се измъквала хитро като отменяла влизането си.

Този път обаче търпението на Нико Тупарев се изчерпало и той е категоричен, че ще потърси възмездие за случилото се по съдебен път, пише pik.bg.

Припомняме, че вече стана ясно, че сред звездите в новия сезон на „ВИП Брадър“, зрителите ще имат възможността да видят и Любен Дилов-син.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.