Стоян Алексиев потъна вдън земя заради скандалните снимките (Вижте къде се скри)

Гласувайте за статията

Стоян Алексиев се скри чак в Родопите, актьорът не може да преживее големия срам

Стоян Алексиев, който си спечели имидж на извратен и похотлив възрастен мъж заради скандалните снимки как бърка в гащите на младата си метреса се поболя от срам.

Актьорът, който е един от най-големите таланти на Народния театър избяга чак в Родопите. Скри се в девствената природа на планината докато отмине шумотевицата. Която се завихри с пълна сила около интимните му отношения с младата му колежка.

Звездата от „Откраднат живот” разпуска заедно с дъщеря си Елица и внука си в планината. Като е увековечил как изкачва връх Голям Перелик с фото. Там горе по-близо до Бога Алексиев е стигнал до заключението, че никога не е късно да станеш за резил. Най-лошото и укоримо в случая бе, че вместо да си признае очевидната истина той се опита да я замаже и скрие с твърдението, че снимките били от предстояща кино продукция, предават от електронното издание hotarena.net.  Вместо да потвърди, че Ивана Бобойчева му е любовница. Слух, който от няколко години витае в медийното пространство.

Според слуховете екранния доктор Генадиев даже е замразил от есента участието си в постановки на Народния театър. Където от години твори роли на щат. Безспорна истина е, че Стоян Алексиев е един от всепризнатите таланти, но няма сили да се появи пред публика защото почитателите му веднага ще си спомнят как е пъхнал публично ръката си на най-неподходящото място.

Е, малко почивка ще му се отрази добре след като цялото общество настръхна против него!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар