Наследницата на Цветан Василев имала по 300 бона джобни на месец

Гласувайте за статията
Щерката на банкера Цветан Василев – Радосвета Василева, разполагала с безлимитна карта на КТБ

Радосвета Василева, дъщеря на избягалия банкер Цветан Василев, също е имала роля в ошушкването на трезора – пише в. „Уикенд“. Наследницата на мустакатия аферист е с повдигнато обвинение от Софийската градска прокуратура за пране на пари в размер на 2,7 млн. лева. Тлъстата сума била предоставена на Радосвета от баща й през 2013 г. и с парите тя е купила просторен апартамент в идеалния център на София – отбелязва изданието.

Наследницата на Цветан Василев обаче съвсем не се е ограничила само с ошушкването на огромния заем от баща си – твърдят криминалисти, разследващи най-големия банков обир у нас. Богаташката щерка е получавала редовно безотчетни суми от татко си и свързани с него фирми, преди Василев да офейка в Сърбия с парите на вложителите в КТБ.

„Дъщерята на Цветан Василев е получавала по 300 хиляди лева на месец от татко си, като парите са били безотчетни. С тях момичето е пътувало редовно с частен самолет по почивки до Швейцария, Англия, Италия и Франция. Освен това Радосвета разполагала с безлимитна златна карта на КТБ, а всичките теглени пари от нея са били възстановявани от банката по заповед на баща й“ – твърдят разследващите.

Сега Радосвета се подвизава в Швейцария

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар