Любо Нейков готов за второ бебе

Гласувайте за статията
Комикът Любо Нейков и половинката му Гинка усилено работят за второ дете

Един от най-известните ни комици отдавна мечтае за второ бебе, а моментът за това най-сетне е настъпил – пише „България днес“.
„Любо и Гинка са готови да имат второ дете, обащали са ни го, пък каквото Господ даде. Знаем, че нямат проблеми да си родят“ – обясниха родителите на Любо Нейков – Цецка и Иван.

Тези дни съпругата на актьора Гинка е била забелязана да излиза от кабинет на гинеколог и вероятността да са започнали да работят за бебе с Любо е почти 90 процента. Според близките им дори жената се е сдобила с тест, с който да следи кои са най-подходящите дни да се сдобият с бебче известните родители.

В големия си просторен двор с люлка родителите на Любо Нейков гледат кокошчици, шарени гълъби и прекрасно куче Чарли, собственост на малката господарка – дъщерята на Любо – Анна.
„Тук сме си добре в тази къща. Живеехме в блок, но се преместихме и сега си имаме двор, райграс, взехме си и жевотни“ – разкрива пред изданието Цецка, майката на комика. Родителката на Любо се трудила в пощата на Червен бряг дълги години, а към днешна дата и двамата с баща му са пенсионери – уточнява изданието.

Това не е бебето на Любо Нейков

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар