Младата лолитка на Стоян Алексиев заръчала компроматните снимки (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Стоян Алексиев сам падна в капана, подготвен от младата му метреса, тя поръчала да ги снимат

Стоян Алексиев, който се поболя от компроматните снимки, на които се вижда как бърка в гащите на любовницата си Ивана стана жертва на младото си гадже.

Именно тя поръчала да ги снимат в предварително скроената от нея постановка. Амбициозната актриса, която е кандидат-звезда отдавна крояла планове да насочи светлините на прожекторите към собствената си особа.

И понеже е едва 22 годишна и не й се отдава да спечели бързо слава с талант използвала възрастния си любовник за трамплин. Ивана наела специален фотограф, който имал за цел да ги хване в крачка. На една от снимките се вижда как актрисата гледа направо в обектива с отегчен поглед, който  я издава, че е наясно какво се случва.

Напористата метреса на Алексиев си наумила да го притиска със снимките за да я урежда с роли. Въпреки, че му е любовница тя не била доволна от това, което й предлагал любовника й. Уреждал я с второкласни изяви и не бил склонен да ходатайства за нея. И за да не е в сянка предприела атаката със снимките. Може би наистина е успяла след като се чу, че ще е една от младото попълнение на лекарския сериал „Откраднат живот”, предават от blife.bg.

Само дето не си дала сметка, че може да съсипе живота на любовника си. Който наистина е с разклатено здраве. След като от него се отрекоха близките му и никой не го защити. Жена му, децата му, колегите му и цялото обществено мнение се настрои против него заради скандалното му поведение и смятат, че никога не е късно да станеш за резил.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар