Вестта за смъртта на Даяна застига Уилям и Хари в Шотландия (Вижте какво разкриват) Преглеждания: 2891

0
Оценете този post

Смъртта на принцеса Даяна е шок за децата й, Уилям и Хари разказват за най-тъжния ден в живота си

Кончината на Даяна е най-кошмарния ден в живота на нейните деца принцовете Уилям и Хари. Телевизионния канал NBC излъчва документален филм, в който се разкрива как са узнали за нейната смърт.

Пръв говори Хари, който е бил момче на 12 години. Новината, че майка му е умряла го застига в Шотландия. Там заедно с брат си и баща си Чарлз принцовете са на почивка.

Една от най-трудните задачи на някой родител е да съобщи на децата си, че другият родител вече не е между живите. Аз не зная как трябва да се постъпи правилно в такъв момент, разкрива по-малкия син на Уелската принцеса. Баща ни по всякакъв начин се мъчеше да ни защити. Личеше си, че много скърби и никак не му е лесно, предават от spletnik.ru.

„Всичко ми беше като на сън, не исках да повярвам”, признава 12-годишното момче, което смята, че някой на тази възраст би осъзнал трагедията.

Уилям, който е само три години по-голям от брат си си спомня как се почувствал вцепенен и дезориентиран. Завило му се свят и не спирал да се пита какво лошо съм сторил за да се случи тъкмо на нас.

Баба им кралица Елизабет в старанието си да защити внуците й сина се разпоредила да изчезнат всички вестници от двореца. Уилям и Хари били в неведение какво се случва. Не знаят каква е реакцията от смъртта на любимата им майка. Те били насаме с мъката и не я споделяли с никого.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.