Фенове и приятели притеснени за Радина Кърджилова. Какво се случва с нея?

0
Оценете този post

Заприличала е на анорексичка

Близките приятели на Радина Кърджилова, както и почитателите й, са сериозно притеснени за нея.

Всички забелязват, че Радина Кърджилова буквално се е стопила след раждането на първородния си син. Тя не прилича на себе си, а фигурата й наподобява на тези на хората, страдащи от анорексия.

Близките на актрисата са сериозно притеснени за състоянието й. Тя сякаш е на път да се стопи изцяло.
Припомняме, че Радина Кърджилова роди дете на Деян Донков преди година. Към днешна дата обаче тя сериозно е заприличала на анорексичка. За разлика от повечето жени, които качват килограми и след това не успяват да се избавят от тях, тя губи ударно килограми от и без това слабото си телосложение.

Радина Кърджилова
Заприличала е на анорексичка

Хубавицата никога не е била с пищни форми, но видът й към днешна дата е направо стряскащ. От близкото й обкръжение издават, че ако човек се вгледа по-внимателно, може спокойно да й преброи ребрата.

Освен това погледът й изглежда изнурен, а снагата й лицето й, са повече от изпити. Близките приятели на Радина Кърджилова, са сериозно притеснени за здравето й. те вече изпитват сериозни съмнения, че актрисата е измъчвана от сериозен здравословен проблем, за който отказва да сподели.

Както всяко лято, Радина прекарва почивката си на къмпинг по родното Черноморие. Този път обаче различното е, че няма абсолютно никакво време да си отдъхне, тъй като по цял ден е заета с мъника и задълженията покрай него.

По цял ден Радина готви, пере и чисти, а грижите покрай малкия Христо определено й идват в повече.
Припомняме, че малчуганът проходи наскоро и сега се налага актрисата по цял ден да тича след него.

Очевидно Радина е подложена на непрекъснат стрес, който й се отразява пагубно. Това си личи и по външния й вид, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.