Николай Бареков показа тузарския дом на Виктор Николаев (ФОТО)

Гласувайте за статията

Николай Бареков скочи на Виктор Николаев

След разкритията, които направи за Ани Цолова, Николай Бареков скочи и на колегата й Виктор Николаев. Евродепутатът попита в социалната мрежа тв водещия как се е сдобил с апартамент в топ центъра на столицата.

Николай Бареков се обърна с този въпрос директно към тв водещия и го попита как е успял да замени панелката в квартал „Сухата река“ с апартамент на улица „Раковска“ точно до сградата на СДС и Европарламента в столицата.

Евродепутатът разкри още, че екранният партньор на Ани Цолова няма ипотека. Интересно в случая е, че той е продал апартамента си в „Сухата река“, но това се е случило след като е платил жилището, в което живее сега.

Николай Бареков пита как Виктор Николаев се е сдобил със сумата, необходима за покупката на жилище в топ центъра на столицата. Той допълни още, че този апартамент струва най-малко 100 000 евро.

И призова Виктор Николаев да разкрие истината откъде разполага с такава голяма сума или просто е обявил, че е закупил апартамента при цена многократно по-ниска от пазарната и по този начин укрива данъци.

Бившият телевизионер разкри и още един много интересен факт. Той сподели, че промяната в имотното състояние на Виктор Николаев е от 2014 година. Политикът припомни, че точно в този период течеше усилена кампания срещу него под ръководството на Протестна мрежа.

Николай Бареков припомни, че през това време Ани Цолова и Виктор Николаев бяха ангажирани с отразяване на събитията покрай въпросните протести.

Той заяви, че поведението им е не просто нагло. Но и много повече от това. Той описа случващото се с една дума – корупция. И пожела приятна игра на Ани Цолова и Виктор Николаев.

За финал евродепутатът припомни, че тяхното желание се е сбъднало – той беше проверен от НАП. Но сега е техен ред и те също ще бъдат проверени, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар