Васко Кеца нашишкавя и пусна шкембе (Вижте го на почивка в Бургас)

0

Васко Кеца разпуска по морето, певецът шокира с външен вид

Васко Кеца и личния му мениджър Ивайло са стоплили отношенията си. Въпреки безбройните скандали, раздели и събирания певецът и импресариото му пак са си близки.

Найденов и Ивайло са на море в Бургас. Двамата пристигнали в морския град тайно. Но нямало голяма нужда да се крият защото Кеца бил променен до неузнаваемост. И най-големите му фенове не могли от начало да го разпознаят.

В момента Васко сменил цвета на косата си от русо към морковено. Което предизвикало ужас сред почитателите му. Те се чудели кой фризьор си е оставил ръцете върху оредяваща коса на легендарния изпълнител.

Освен прическата Найденов шокирал с лежерното си облекло, което въпреки, че било широко не можело да скрие корема на Кеца и отпуснатото му тяло. Напротив тези хавайски шорти и разпусната риза привличали погледите на случайните минувачи.

От скоро Васил Найденов изпитвал неутолим глад. И то за вредните тестени изделия. Вместо да се храни по лъскави ресторанти изпълнителят на „Телефонна любов” налитал на заведения за бързо хранене. Където нагъвал сандвичи в несвяс. На всичко отгоре имал претенции към персонала въпреки, че закусвалните били на самооблужване, предават от електронното издание retro.bg.

И на неговият партньор не му липсвало самочувствие. Ивайло също бил претърпял коренна промяна. Него нашишкавяването още не го било застигнало. Но и Манолов страдал от липса на достатъчно коса. Импресариото, който е вманиачен на тема модни прически си пуснал кичур на голото теме. Който оформял на кок или връзвал на кукуригу.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.