В леглото на Слави Трифонов е суша от повече от година, а причината е неприятна!

Гласувайте за статията

Шегите, че Слави Трифонов живее далеч от любовните сладости ще се окажат истина!

Не веднъж Годжи е шегувал шефа си Слави, че личният му живот никакъв го няма. Това не е тайна за никого. Но, оказва се, и интимното общуване на шоумена сериозно куца. Известен и богат мъж като него може да си позволи куп красавици. Но проблемът е, че не може да ги ощастливи!

Повече от година продължава сушата в леглото на Слави. Заради еректилната си дисфункция той се налага да се задоволява с палтонична любов. Така хем не се срами пред дамите, хем си спестява потенето, което не води до никакъв приятен резултат за него. За да се отърси от мисли за деликатното си положение, Трифонов гледа да запълва цялото си време с работа.

Слави никак не е доволен от интимния си живот

Слави никак не е доволен от интимния си живот

Още балерината Мартина намекна, че сексът с Дългия в последните месеци на връзката им сериозно е куцал. Явно точно тогава, преди около три години, са се появили проблемите в леглото на Слави. А и най-вероятно това е била причината за раздялата им, защото след това Огнянова веднага се сдоби с наследник от новия си любим, пише hotarena.net.

Тогава Трифонов си обяснявал еректилната дисфункция с психическото и физическо натоварване, както и с напредналата си възраст. За да не бере срам пред мимолетните си бройки, Слави решил да не бъде интимен с жени, докато проблемът не бъде разрешен. Преди това пък, бройките на Дългия се оплаквали в един глас, че той ги използва като компаньонки и не може да влага никакви чувства в леглото. А може би именно там се корени всичко!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар