Елена Петрова е съсипана

Гласувайте за статията

Актрисата брои жълти стотинки

Едва ли красивата актриса Елена Петрова някога е предполагала какво ще й се стовари на главата.

От известно време насам една от най-красивите български актриси е без работа. Запознати издават, че напоследък брюнетката е направо неузнаваема, тъй като е натрупала доста килограми. От секссимвола, който Елена Петрова бе допреди няколко години, не е останала и следа.

Повече от очевидно е, че Елена Петрова е изгубила не само красотата си, а и изтънчената си фигура.
От близкото й обкръжение издават, че от известно време насам актрисата не е на себе си. Малцина са наясно с факта, че бившият й съпруг – гръцкият милионер Аристотелис Фотилас, е спрял да й дава пари.

Елена Петрова

Актрисата брои жълти стотинки

Бюджетът на актрисата е сведен до минимум след всички неприятности, които й се струпаха на главата. Не стига всичко това, а и в последно време не е получавала нито една покана за роля. Всичко това й докарва огромен стрес и вероятно това е и причината за рязкото й напълняване.

Едва ли Елена Петрова е предполагала, че ще изпадне до там, че да си брои стотинките, за да плати продуктите, които е закупила.
Гръцкият милионер изглежда е забравил за бившата си съпруга, тъй като отдавна я е оставил да се грижи сама за всички сметки и разходи за нея и двете им деца.

Той дори е отказал да плаща издръжка за децата. Според близки до актрисата, милионерът умишлено отказва да плати издръжките, тъй като по този начин държи Петрова в зависимост.
Основната му цел е тя да няма никакъв личен живот. Само в тези моменти Фотилас се сеща да й даде някой и друг лев-

От разказите на хора от близкото обкръжение на актрисата, е имало момент, в който отношенията й с милионера, са се стабилизирали. В момента, в който той е научил, че отново има мъж до себе си, е спрял да й дава пари, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар