Алекс Алексиев разкри смразяващата истина за терора в Европа

Гласувайте за статията

Според експерта по антитероризъм българските турци не се подават лесно на радикализация

Експертът по антитероризъм Алекс Алексиев, разкри смразяващата истина за терора в Европа.

Алекс Алексиев посочи, че за огромно съжаление терорът вече се е превърнал в част от ежедневието ни. Това важи най-вече за хората, живеещи на територията на Европа.

В ефира на сутрешния блок на Би Ти Ви, Алекси Алексиев посочи, че само през последните две години, са били регистрирани над 150 опита за атентати. За съжаление някои от тези опити са се увенчали с успех.

Алекс Алексиев

Според експерта по антитероризъм българските турци не се подават лесно на радикализация

Алекс Алексиев посочи, че голяма част от мигрантите нямат представа за европейските нрави и норми. Те са икономически мигранти и не би трябвало да получават убежище, тъй като не бягат от война или военни действия.
Освен това не трябва да се пропуска и факта, че за огромно съжаление немалка част от мигрантите, които са родени в Европа, също са започнали да се радикализират.

Те не само смятат европейците за неверници, а и живеят на държавни разноски. Парите, които се харчат за икономическите мигранти, идват от джоба на редовия данъкоплатец.
Според Алексиев, Европа не я очаква нищо добро.

Той припомни един от случаите, които разтърсиха света – гаврата с немски момичета на Нова година в Кьолн. Припомняме, че това престъпление бе извършено от афганистанци. Алексиев посочи, че в Афганистан, 90% от мъжете са на мнение, че единственият закон е шериата. А според този закон, жените нямат абсолютно никакви права.
Алексиев зададе риторичният въпрос какво може да се очаква от тези хора.

На въпроса дали страната ни е готова за терористична атака, Алексиев посочи, че не може да отговори, тъй като не работи в службите, отговарящи за сигурността.
Той обаче е категоричен, че идеята, че подобно нещо не може да се случи в България, е повече от нелепа.
Експертът по антитероризъм посочи, че също толкова нелепа е и идеята, че подобно нещо може да се случи, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар