Джони Деп се фука със собствен остров (Кои други звезди имат къс земя във водата?)

Гласувайте за статията

Джони Деп като истински карибско пират има собствен остров, вижте кои други знаменитости се фукат с такава собственост

Ако Джони Деп нямаше остров нямаше да е истински карибски пират. Актьорът се фука с красива собственост насред Бахамския архипелаг. Нищо чудно съвсем скоро да се раздели с него за да не му напомня, че на Little Halls Pond Cay се ожени за Амбър Хард през недалечната 2015 година. Но после бракът завърши със скандален развод.

Еди Мърфи също има остров на Бахамите. Райското му кътче Witness Rooster Cay се разпростира на 15 акра земя. За него носителят на „Златен глобус” се е изръсил само 15 милиона долара. Интересен факт е, че преди да купи този остров Мърфи притежаваше друг, който продаде.

Още един холивудски мачо е горд собственик на райско кътче. Мел Гибсън си купи остров „Манго” през 2005 година за някакви си 15 милиона. Островът е най-големия в архипелага „Фиджи” намиращ се в южната зона на Тихия океан.

Леонардо Ди Каприо няма ка да остане по назад от знаменитостите, които са собственици на частен остров. Носителят на „Оскар” е инвестирла 2 милиона лева в остров Blackadore Caye в Карибско море. Актьорът ще открие скоро екокурорта който направи за посетители. И ще започне да печели от инвестицията си. Но там ще могат да почиват хора подбрани със специална селекция, а не простосмъртни.

Пленителната спасителка на плажа Памела Андерсън също притежава остров. Бившият й съпруг Томи Лий й го подари по времето когато все още бяха влюбени. Райското й кътче е изкуствено създадено и се намира в Дубай. Памела имаше идея да построи екохотел, но все още нищо не е реализирала до този момент, предават от tialoto.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар