Любовницата на Стоян Алексиев се намърда и в „Откраднат живот“ (Той ли я уреди?)

Гласувайте за статията

Скандалната връзка със Стоян Алексиев може да се окаже трамплин за младата актриса.

След като повече от седмица всички говорят за Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева, дойде време и за материализиране на този скандал. Както добре знаем, подобни провокации са добре дошли за много продукции. Двойката с фрапираща разлика във възрастта вече е получила предложение за участие във ВИП Брадър. То, очаквано, е било отклонено.

Но Ивана май ще се окаже хитруша и може да си спечели бърза слава и пробив в кариерата на гърба на „дядо си“ Стоян Алексиев. Както знаем, в последните години той се възроди покрай сериала „Откраднат живот“. Паралелно с ролите си на сцената на Народния, актьорът стана любимец на тв зрителите с ролята си на доктор Генадиев.

Стоян Алексиев май няма да е много доволен от подобен сценарий

Стоян Алексиев май няма да е много доволен от подобен сценарий

Но сега сякаш всичките му роди отстъпват по слава пред тази на любител на младите девойки. А докато той бере срам и се чуди как да се оправдае, продуцентите на медицинския сериал не спят и се чудят как да извлекат дивиденти от скандала. И са стигнали до извода, че е много добра идея и Бобойчева да стане част от продукцията!

Любо Нейков и Евтим Милошев са решили, че това ще е печеливш ход, който ще привлече още по-голям интерес към „Откраднат живот“. Все още, обаче, се изяснява как точно младата актриса да бъде вместена в новия сезон, чийто снимки вече текат с пълна сила. Засега Ивана има опит само на театралната сцена. Там отново си партнират със Стоян Алексиев. А дали любовта им няма да се пренесе и на малкия екран, предстои да разберем, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар