Радина Кърджилова заприлича на скелет (Вижте я по бански)

0

Радина Кърджилова се стопи след раждането, актрисата плаши с анорексична фигура

Вместо да има проблеми с наднормено тегло Радина Кърджилова е на път напълно да се стопи. Актрисата, която роди дете на Деян Донков преди година съвсем е заприличала на анорексичка.

Хубавицата никога не се е хвалила с пищни форми, но сега ребрата й се четат. А в лицето е станала като египетска мумия. И не само със слабостта си плаши, а и с цялостния си вид. Сякаш Радина страда от нещо. Погледът й е изнурен, снагата и лицето изпити. Явно нещо с нея никак не е наред, предават от hotarena.net.

Половинката на Деян Донков както всяка година лятото прекарва ваканцията си на къмпинг по нашенското море. Въпреки, че трябва добре да си почине Радина няма грам време да отдъхне от всекидневните си задължения.

Нали е млада майка непрекъснато трябва да се справя с домакински задължения, а уж е на почивка. Готви, пере, чисти, а грижите по малкия Христо й идват в повече. Момченцето й  скоро проходи и трябва да търчи подире му.

Кърджилова е подложена на непрекъснат стрес. А той й се отразява пагубно. Килограмите й шеметно хвърчат на долу. Който я види по бански изпада в ужас колко е измършавяла. Когато е с дрехи пък те й висят по кокалестото тяло. Въпреки това Радина не дава вид на съсипана жена и по всичко личи, че се харесва такава кльощава.

В социалните мрежи нейните приятели не спират да я корят. Съветват я са се вземе в ръце и да помисли за здравето си. Като нищо ще стане истинска анорексичка както е тръгнала. Преди беше много по прекрасна, съди я нейна дружка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.