Бриджит Макрон се обясни в любов на Еманюел: Животът ми щеше да е пропилян!

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон даде първото си интервю в ролята на Първа дама.

В интервю за списание Elle Бриджит Макрон за първи път проговори за така коментирания си брак с френския президент. Разбира се, най-скандалното във връзката им 24-те години разлика в полза на нежната половинка. Но тя е категорична, че любовната им история е толкова обикновена, колкото на всяка друга влюбена двойка.

А като чете какво се пише по техен адрес, Бриджит Макрон има чувството, че се говори за някой друг, не за нея и Еманюел. Тя подчерта,че единственият недостатък на съпруга й е именно, че е по-млад от нея. Но това никога не я е карало да съжалява, че е с него. Първата дама изчетка самочувствието на президента, заявявайки, че ако не се бе развела за първи си съпруг и омъжила за Еманюел, е щяла да пропусне живота си.

Щом пристъпила прага на Елисейския дворец, Бриджит Макрон приела новата си роля като поредното предизвикателство, което съпругът й й осигурява. „Толкова съм свикнала, че с него ми се случват необичайни неща, че винаги се чудя какво ще е следващото приключение. И това продължава от 20 години“, разказва разпалено тя.

Бриджит Макрон се опитва да се хареса на французите

Бриджит Макрон се опитва да се хареса на французите

Напоследък критиките към Първото семейство на Франция отново се засилиха. А причината бе идеята на президентството да се въведе официална длъжност Първа дама. Тя бързо бе забравена. Но за Бриджит Макрон е изключително важно да спечели доверието и уважението на избирателите на съпруга си. И изглежда има план как да го постигне, пише manager.bg.

Съпругата на френския президент обяви, че ще направи всичките си ангажименти и инициативи публично достояние, за да знаят всички с какво се занимава. Бриджит Макрон изяви готовност да поеме обществената си роля и дължи всички средства да бъдат прозрачни. Екипът й ще бъде само от трима души, което е по-малка бройка от този на предшественичките й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар