Продуцентите на „Фермата“ обявиха първия сигурен участник за новия сезон

Гласувайте за статията

Предаването го е спечелило с това, че залага на българските традиции

Продуцентите на „Фермата“ повдигнаха завесата около новия сезон на текезесарското риалити и разкриха кой е първият сигурен участник.

Оказва се, че първата звезда, която ще участва в новия сезон на „Фермата“, е Владимир Николов. Новината бе потвърдена лично от волейболния ас в ефира на Би Ти Ви.
Той разкри, че това, с което го е спечелило предаването е фактът, че залага на българското.

Риалити форматът ще стартира тази есен. Третият поред сезон на „Фермата“ обещава да бъде най-суровият и най-екстремният досега.
Припомняме, че волейболният ас Владимир Николов, е хванал волейболната топка когато е бил едва 11-годишен.

"Фермата"

Предаването го е спечелило с това, че залага на българските традиции

От тогава обаче той не се е разделял с нея. Към днешна дата 39-годишният диагонал, е носител на много медали и статуетки. Освен това е и един от най-уважаваните волейболисти у нас.
Той е баща на четири деца и твърдо стои зад думите си, че именно България, е най-прекрасното място за създаване на семейство и за живеене.

„Фермата“ го е спечелила с това, че залага основно на българските традиции и съсредоточават фокуса върху това как се показват хората със съдба, близка до неговата.
Владо Николов припомня, че в продължение на десетилетие и половина е работил в чужбина. След дългото отсъствие обаче той и семейството му, са се върнали в България и продължават живота си тук.

Той посочва, че в миналия сезон на текезесарския формат, е имало повече от един такъв участник, а самата възможност подобен формат да показва и рекламира такива неща, му допадат изключително много.

Това, което ще му липсва най-много по време на престоя му във „Фермата“, ще е именно семейството му. Въпреки това няма да страда, тъй като едва ли нещата там изглеждат по по-различен начин от един спортен лагер. А на такива Николов със сигурност е ходил много.

Твърди, че раздялата със семейството му за по-дълго време не му е чужда. Спомня си как преди две години, когато се готвели за Европейското първенство, той бил на Белмекен.
Децата му пък отишли да учат във Франция и не се виждали повече от месец, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар