Неочакван обрат: Виж какво скара Галена и Галин! (двамата си крещят на улицата)

Гласувайте за статията

Галена и Галин винаги досега са били страшно сплотени!

Не е за вярване, но в перфектното семейство на Галена и Галин изникнаха проблеми. Ядове и нерви, които докараха двамата дотам, че да си крещят по улицата. Това разкриха очевидци на сцената, която се разиграла преди дни в столицата.

Галена

Първи конфликт между Галена и Галин заради бебето

Галена и Галин били в София по работа и за да обиколят магазините за бебешки дрехи и аксесоари. Точно пред един от тях двамата се скарали и се чуло как Галин протестира за това, че жена му не се свърта у дома си.

„Вярно е. Като нищо свидетелите говорят истината, защото от известно време насам Галин иска тя да разреди участията си. Не да спре работа, разбира се, но да се отдаде повече на новите песни и клипове, отколкото да обикаля страната по нощите“, разкриха и близки до семейството им.

Галена обаче не искала да се отделя от феновете си и била убедена, че в нейната работа най-важен е контактът с тях, а не скъпите видеоклипове. Тя не проумявала каква е тази промяна у Галин и защо изведнъж й отказва това, за което винаги я е подкрепял.

„Май бебето вместо да ги сплоти, ще вземе да ги скара. Малкият Сашко си има достатъчно бавачки и получава цялото внимание на Галена, когато си е у дома. Но две деца са си две деца, отглеждането им е по-трудно и това явно изнервя Галин“, шушукат запознати.

Близките на Галена се надяват само тези търкания да са временни и любовта им да се окаже по-силна от обикновените битови различия.

„Защото ако нещо стане и изгуби Галин, тя ще се съсипе. Толкова много приятели предадоха Галена, че този мъж е единственият, който й остана. Той е целият й свят и само на него има доверие“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар