Екатерина Захариева разпуска със сърф по Искъра

Гласувайте за статията

Министър Екатерина Захариева е намерила своето ново екстремно хоби.

Покрай заседанията на Министерския съвет и безкрайните си работни ангажименти, външният министър Екатерина Захариева намери малко време и за себе си. Отпускарският сезон тя видимо не смята да прекара лежейки безгрижно на някой плаж. Вместо това, юристката е готова за приключения и адреналин в големи дози!

Екатерина Захариева не веднъж се е доказвала като мъжко момиче, за което няма пречки. Още в първия ден на лятната си ваканция, тя се отдаде на екстремно преживяване. Министърът и нейният съпруг Ангел решиха да избягат от жегата и скуката в хладните води на река Искър. Но не просто да се изкъпят, а да покарат заедно сърф.

Екатерина Захариева се запали по сърфа покрай мъжа си

Екатерина Захариева се запали по сърфа покрай мъжа си

Тъй като не са специалисти във водния спорт, юристката и мъжът й са ползвали услугите на сърф учители. Екатерина Захариева за първи път се качва на дъската във вода, въпреки че отдавна е имала мерак за екстремното преживяване. Тя е била похвалена от инструкторите, които й заявили, че има голям потенциал, който обаче изисква чести тренировки.

Министърът шашнала всички с умението си да се изправи и да се задържи върху дъската, без да цопне в бързите води на Искъра. Екатерина Захариева дължи блестящото си представяне при първото си качване на сърфа и на своя съпруг, който не спирал да й дава наставления. Ангел има доста по-голям опит от нея в екстремния спорт и от години е майстор на дъската, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар