Таня докара Сашо Кадиев до лудост

Гласувайте за статията

Семейството е в очакване на втората си рожба

Сашо Кадиев се видя в чудо с Таня. От близкото обкръжение на зевзека от Би Ти Ви издават, че нервите му вече са опънати до краен предел.

Така или иначе обаче Сашо Кадиев няма избор и му се налага да търпи безкрайните капризи и мрънкания на съпругата му Таня. Истината е, че в момента хормоните й бушуват неумолимо, тъй като е в очакване на втората им рожба.

Тези дни стана ясно, че съпругата на Сашо Кадиев е бременна. Тя вече е в третия месец. Когато разбрали щастливата новина, двамата решили да я полеят подобаващо и заминали на почивка зад граница.

Сашо Кадиев

Семейството е в очакване на втората си рожба

След като отново се завърнали в родината си обаче, хубавата Таня се променила до неузнаваемост.
Очевидно състоянието й оказва лошо влияние върху хормоните й и тя не преставала да мрънка или да иска нещо от половинката си.

При все, че Сашо Кадиев дава всичко от себе си да й угоди, все не успявал.
Изведнъж Таня изненадала зевзека с ново 20. Тя станала непоносимо ревнива, нещо, което никога не се е случвало до този момент.

Не престава да го дебне изкъсо къде ходи, какво прави и с кого говори. Ако го видела да говори с някоя по-засукана колежка, направо полудявала.
Близки до семейството на Сашо Кадиев коментират, че Таня никога не е била такава. Очевидно на този етап бременността я е променила тотално.

Всички те се надяват след като роди, Таня отново да си стане, каквато бе преди.
Вероятно бременността й я кара да се чувства несигурна и недостатъчно красива.
Всички обаче се надяват Сашо да успее да изтрае непрестанните й капризи, докато дойде време за щастливото събитие.

Мнозина недоумяват отношението на свекърва й – Катето Евро. За разлика от много свекърви, тя винаги била в подкрепа на Таня и заставала на нейна страна, каквото и да стане, пише zajenata.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар