Сестрата на Крисия взриви мрежата (ФОТО)

Сестрата на Крисия взриви мрежата (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Детето-глас е придружавано само от сестра й Тифани

Сестрата на Крисия взриви мрежата със снимките, които публикува.

Близки до семейството издават, че Крисия и сестра й Тифани се забавляват на родното Черноморие. И ако детето-чудо вече порасна и се превърна в красива госпожица, то само вижте колко ослепително изглежда сестра й – Тифани.

За разлика от наследницата на Орхан Мурад – Сузи Мурад, Крисия не скандализира с имиджа си. Тя вече е на 13 години, но все още спазва благоприличие. Тя като че ли все още пази по-голяма част от детското в себе си, за разлика от една година по-голямата от нея Сузанита.

Крисия

Сестрата на Крисия е истинска красавица

Разбира се и Крисия понякога се изкушава да си залепи изкуствени нокти, но не прекалява. Тя все още може да осъзнае кое е добро за нея и кое не, тъй като не е изгубила мярка.
Вероятно това е и една от причините, поради които родителите й, й гласуваха доверие и й позволиха да отиде сама на море.

Детето-глас е придружавано само от сестра й Тифани, както вече стана ясно. С тях са и приятелки на каката. В техните ръце Крисия не само е защитена, а и обгрижвана като истинска кралица.
За никого не е тайна, че Тифани не е само по-голямата й сестра, а и нейната най-добра приятелка.

Двете имат и по-малка сестра, която се казва Марина. Тя обаче все още не мърда никъде, ако не е придружена от мама и тате и поради тази причина не е с тях на море.
Крисия обаче вече е истинска госпожица и тези дни предизвика истински фурор на плажа в Приморско.

Почти не се намери човек, който да не разпознае детето-чудо и да не поиска автограф от нея.
Освен това никой от тях не пропусна възможността да се снима с нея за спомен.
Към днешна дата откритието на Слави Трифонов вече е във Варна. Заедно с кака й се возят на яхти и се препичат на слънце насред морските вълни, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар