„Фермата“ се фука със символични хонорари на фона на Брадъра

Гласувайте за статията

„Фермата“ и ВИП Брадър отново в челен сблъсък от есента.

С началото на новия телевизионен сезон аудиторията отново ще бъде раздвоена между новия сезон на „Фермата“ и поредното издание на ВИП Брадър. Докато риалитито за звезди си прави реклама, че любовта ще е водещата сила, то пак стана ясно, че парите всъщност са водещите при него! Куп родни известни личности се надцакват с кой от кой по-големи хонорари. А предаването на Иван и Андрей отново залага на коренно различна стратегия.

Докато в Къщата на Големия брат известните личности влизат заради крупните суми, знаейки, че ще се орезилят, от „Фермата“ те очакват точно обратното. Пребиваването в селския двор има дава възможност да излъскат имидж и да покажат своя неподозирана страна. Затова и т.нар. ВИП-ове се навиват да участват срещу символични суми.

Продуцентите сами се похвалила, че хонорарите, които раздават, са 10 пъти по-малки от тези във ВИП Брадър. Това значи, че участниците в звездния отбор на „Фермата“ ще приберат по по-малко от 10 бона. И то за къртовския труд и гладиаторските елиминации, които ги очакват на арената.

Иван и Андрей подчертават,

че тяхното предаване не е за ВИП-ове, които просто искат да изкарат едни бързо пари. Дори един от участниците се е съгласил да участва и без стотинка хонорар. Тази стратегия е част от шоуто още от самото му начало и „Фермата“ 3 няма да направи изключение.

"Фермата" не раздава дебели подкупи

„Фермата“ не раздава дебели подкупи

Докато около участниците във предстоящия сезон на ВИП Брадър слуховете нс пират, то за фермерското риалити така и не се разбра кой ще участва. А снимките вече са започнали и фермерите са дали старт на своята изолация. излъчването пък ще бъде от следващия месец, пише 24chasa.bg.

Все пак, „Фермата“ 3 ще предложи ново изживяване на зрителите. Ако досега идеята бе за връщане в миналото и към корените ни, то сега всичко ще си бъде както в настоящия век. А, както знаем, сега е много модерно „бягството от технологиите и цивилизацията”, обяснява Иван Христов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар