Преслава застреля Павел Лазаров: Може ли да й даде това, което поиска от него! (виж тук)

Преслава застреля Павел Лазаров: Може ли да й даде това, което поиска от него! (виж тук)
1 (20%) 1 vote

Преслава сащиса Павел Лазаров с внезапната си промяна!

Поп фолк дивата Преслава смая всички и особено гаджето си Павел Лазаров. След като само преди няколко седмици тя се отрече от него като заяви пред медиите, че е сама и няма мъж, днес обърна палачинката.

Преслава

Преслава сащиса Павел с тази своя внезапна промяна

Близки до пайнерката разкриха, че Преси вече се чувства напълно готова за семейство. Тя буквално застреляла Павел като на няколко пъти му подхвърляла намеци за брак, а и за дете.

„Преслава излъга, че е сама, защото след толкова несполуки в любовта е станала адски суеверна. Влюбена е в Павел и трепери от мисълта, че пак може да стане нещо и да го загуби. Този път обаче е решила, че трябва да се подсигури във връзката си. А каква по-голяма гаранция от това да се омъжи за него и да му роди дете“, коментират източниците.

Тук обаче идва и проблемът, тъй като на този етап от живота си, Лазаров не бил готов да предложи това на Петя от Добрич. Шушука се, че той е влюбен в певицата и му е хубаво с нея. Но и също така не бил сигурен, че може да й има доверие. Не и дотам, че да я направи своя жена.

Припомняме, че Преслава вече имаше няколко връзки, които или сама прекрати, или стана причина за края им. Така се случи и с Жоро Бирмата, и със Станимир Гъмов, и с Фики Стораро.

„Преси е царица да скапва нещата в най-неочаквания момент. Най-зле постъпи с Фики, който тъкмо се реши да признае връзката им и тя се изплаши. Спомняте си, че веднага след интервюто му пред Кристина Патрашкова, тя го заряза и го постави в небрано лозе“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар