Феновете бесни: Рая от „София Ден и Нощ“ се наду, молят я като кралица да се върне в сериала!

Феновете бесни: Рая от „София Ден и Нощ“ се наду, молят я като кралица да се върне в сериала!
5 (100%) 1 vote

Рая от „София Ден и Нощ“ вече година залъгва почитателите си, че ще се върне!

Почитатели на сериала „София Ден и Нощ“ вече са бесни на доскорошната си любимка Рая. Михаела Павлова, както е истинското име на чаровницата, си навлече гнева им с това, че се взе много на сериозно.

София Ден и Нощ

Рая от „София Ден и Нощ“ вече здраво ходи по нервите на зрителите

Припомняме, че след като напусна филма преди около година, Михаела Павлова обеща на всички, че няма да ги разочарова. „Гледайте и сами ще видите какво ще се случи“, обеща им екранната Рая в мрежата.

И хората й повярваха и гледаха. Цяла година гледаха, но завръщането й така и не видяха. Източници от кухнята на „София Ден и Нощ“ разкриха, че вината за отсъствието на Рая не е на продуцентите.

Как ли не я увещавали и какво ли не й предлагали, за да се върне, но Михаела Павлова продължавала да се опъва. „За каква се е взела, за голямата звезда ли?! Все едно сериалът не е достоен за величието й на актриса. Ако не беше „София Ден и Нощ“ никой нямаше и да я знае коя е“, недоволстват потребители в мрежата.

Преди дни по сценарии Рая се появи в „София Ден и Нощ“, но само за 3 секунди. Толкова, че да разлае кучетата и да вкара интрига в дома на съквартирантите. А връзката на Дани и Михаела е поставено на сериозно изпитание.

Пита се обаче дали Рая този път ще склони да се върне във филма и да уважи желанието на многобройните си фенове. Или ще продължи да се прави на кралица и да отхвърля поканите на продуцентите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар