Шок: Румен Луканов предложи втора сватба на съпругата си! (тръшка се Ина да го приеме отново)

Шок: Румен Луканов предложи втора сватба на съпругата си! (тръшка се Ина да го приеме отново)
5 (100%) 1 vote

Румен Луканов видя дебелия и се превърна в съпруг мечта!

Водещият на „Сделка или не“ Румен Луканов и на главата си е готов да застане, само и само да си върне съпругата. Знаем, че жена му Ина не издържа многобройните му похождения и изневери с млади мацки. Поради което преди седмици си хвана багажа и го напусна.

Румен Луканов

Румен Луканов усети „дебелия“ и се тръшна

Първоначално Румен Луканов бил убеден, че това е само временно и Ина ще му прости, както го е правила неведнъж досега. След като научил, че тя е подала молба за развод обаче, екс водещият се парализирал.

От дни той не спирал да звъни на благоверната си, да й изпраща цветя и романтични смс-и и да я моли за прошка. Това разкриха близки до него източници.

„Румен буквално пътека направи до дома си, откакто Ина му посочи вратата. А най-невероятното е това, което поиска от нея съвсем скоро. Предложи й да се оженят втори път, представете си. На челна стойка ще застане, само и само да си я върне“, разказват източниците.

Хитрият Луканов отлично знае, че жените обичат с ушите си и явно затова му е хрумнала гениалната идея с размяната на нови брачни клетви. Припомняме, че Маги Халваджиян и Кремена вече го направиха, а се канят да се венчаят и трети път.

Съпругата на Румен Луканов обаче така лесно се не лови на въдицата. Ина прихнала в смях и едва не грабнала бухалката като чула предложението на шавливия си съпруг. Приятели обаче доверяват, че въпреки всичко се почувствала трогната и поласкана от отношението му.

„Като нищо ще го приеме обратно, но няма да му е лесно. Ина на втора сватба няма да се съгласи, защото мрази цирковете. Но сме почти сигурни, че Румен ще успее да се върне у дома, защото има златна жена. Не я заслужава, но тя го обича въпреки всичко“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар