Бомба: Диляна Попова отново призна любовта си към Асен Блатечки! (близките й в шок)

Гласувайте за статията

Диляна Попова явно никога не успя да забрави Асен Блатечки!

Красавицата Диляна Попова май ще има още да страда и да рони сълзи по чаровника на родното кино Асен Блатечки. След няколко години, в които двамата са разделени, тя явно не си научи урока. И не успя да забрави бащата на малкия Борил.

Диляна Попова

Диляна Попова отново влюбена в Асен Блатечки, не го е забравяла

Както знаем, Диляна и Асес изживяха бурна, но кратка любов, плодът от която е синът им. Още докато Попова беше бременна обаче, Асен Блатечки размисли и осъзна, че не иска да живее с нея и бебето.

Той падна на колене пред съпругата си Катерина Горанова и я помоли за прошка. След което призна пред цяла България, че тя е единствената жена в живота му. Диляна остана с пръст в уста, макар че Асен призна сина си и не спира да се грижи за него.

Тъкмо, когато вече близките й мислеха, че времето си е свършило работата и Диляна Попова е поела по нов път в живота си, красавицата ги втрещи.

С новината, че отново е луда от любов по бившия си. „Откакто Асен се зае да им купува апартамент с Борил, Диляна откачи. Гледа го с очите на влюбена тийнейджърка и се държи с него така, сякаш е принц. Надява се, милата, да се съберат отново, но едва ли ще се случи. Пак ще се окаже излъгана“, клатят глави близки до нея изгочници.

Самият Асен Блатечки явно изобщо не отдава значение на романтичните трепети на Попова, защото я посещава само и единствено заради Борил. Той вече милиони пъти е заявил, че Катерина Горанова е тази, с която ще остане до живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар