Сузанита лудна от мръсни предложения, Орхан Мурад купува пушка! (още подробности)

Сузанита лудна от мръсни предложения, Орхан Мурад купува пушка! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

14-годишната Сузанита място не може да си намери от мераклии!

14-годишната Сузанита, която успя за броени дни да се превърне в една от най-известните и обсъждани личности в държавата, полудя. Не, щерката на Орхан Мурад не е извършила поредната лудория, нито е записала нов скандален клип.

Сузанита

Мераклии налазиха 14-годишната Сузанита, родителите й в шок

Този път вината не е нейна, а на стотиците и хиляди мръсни предложения, оферти и обяснения в любов. Които Сузи Мурад получавала не само в интернет, но и директно на улицата.

„Малката не може да мине и две крачки понякога, без да й се залепят. Ако това са малки фенове, които искат селфи или автограф, ок. Проблемът обаче е, че я нападат все повече момчета, а и дърти пезевенци с потресващи мераци“, разкриха близки до семейството на Сузанита източници.

След скандала с видеото „Луцифер и Буда“ и жестоките критики, които отнесе щерка му в медиите, Орхан Мурад се зарекъл да я държи по-строго и да не я изпуска от очи. А след тези набези към детето му, скоро певецът ще се снабди и с друго – пушка.

„Взимам пушка и гърмя на месо. И хич не ми пука дали някой ще каже сляп ли съм, не съм ли. За Сузи съм готов на всичко, че и в затвора да вляза. Така че предупреждавам – никой да не си и помисля да я докосне с пръст“, заканвал се култовият изпълнител.

Самата Сузанита също не мислела за любов и гаджета. Тя продължава да твърди, че визията й в клипа не е нейна идея, а на сценаристите. Тя просто правела това, което й кажат.

„Дори не знаех, че накрая ще се получи това, което стана. Аз съм артист на сцената, но в живота съм коренно различна. Свита и скромна съм, а за гаджета още не съм и помисляла. Не ми трябват“, смее се сладураната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар