Катето Евро остави всички без думи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Актрисата отгледа огромни домати

Голямата българска актриса Катето Евро остави всички без думи с това, което показа.

Катето Евро винаги е показвала, че е домошарка. Освен това тя обожава да произвежда сама зеленчуците за салатите, с които гощава щедро гостите си.

Този път обаче Катето Евро надмина себе си.
Тя не само вари сладка, затваря компоти и различни видове консерва, а и отглежда наистина невероятни зеленчуци. Само, ако видите доматите, които актрисата е отгледала, ще се хванете за главата.

Катето Евро

Актрисата отгледа огромни домати

Актрисата е не само невероятна майка, а и повече от образцова баба. Вместо да се забавлява на плажа, тя се е отдала на консервирането.
Тя споделя, че от множеството домакински задължения, не й остава време за никаква почивка.

Катето Евро отдавна е придобила популярност с приказната градина в дома си.
Сега тя вече е горда с реколтата, която е успяла да отгледа и грижовно я събира. Тя отглежда не само краставици, домати и тиквички, а дори и царевица.

Майката на Сашо Кадиев не крие задоволството си от това, че най-накрая е настъпил моментът да прибере зеленчуците, които е отгледала и да ги затвори в буркани.
За сметка на това, тя се е лишила от удоволствието да се порадва на по-дълга морска ваканция.

В типичния си шегаджийски стил актрисата заяви, че вместо да ходи на море, да се порадва на слънцето, да снима изгреви и залези, да пие текила и да тича по плажа с някой хубавец, тя затваря буркани у дома.

От артистичната гилдия обаче й завиждат, тъй като през зимата ще има доволно количество консервирани зеленчуци. В случай най-доброто е фактът, че тя сама си ги е отгледала, а не са купени от някой пазар.

Катето Евро е много доволна от това, че ще има зимнина, която е направила сама със зеленчуците от собствената й градина, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар