Министър Ангелкова закопа Валери Симеонов

Гласувайте за статията

Тя бе категорична, че проверките му нямат нищо общо с тези на подопечното й министерство

Министърът на туризма Николина Ангелкова закопа вицепремиера Валери Симеонов с думите си.

Тя бе категорична, че проверките, които към момента извършва подопечното й министерство, са свързани само с плажовете, а не на хората. Те обаче нямат нищо общо с тези на вицепремиера Валери Симеонов.

Това заяви министър Ангелкова пред журналисти по време на участието й в дискусията „за по-чист морски туризъм“, която се проведе във Варна, във връзка с проверките по Черноморието.
Николина Ангелкова увери, че в разгара на летния сезон се правят навсякъде по морето проверки, за да се види дали се спазва законът.

Валери Симеонов

Тя бе категорична, че проверките му нямат нищо общо с тези на подопечното й министерство

Тя обаче е категорична, че много внимателно трябва да се преценят начинът и методите, по които се извършват те, за да не се нанесе непоправима вреда на туризма.
Николина Ангелкова уточни, че проверките, които извършват от Министерството на туризма, са само във връзка с плажовете, а не ва хората.
Освен това техните проверки винаги се извършват в светлата част от денонощието.

Министър Николина Ангелкова разкри и начинът, по който процедира подопечното й министерство. Тя посочи, че след като бъде установено нарушение по време на проверката, се дава предписание. След това се прави повторна проверка и ако предписанието не е изпълнено, следват санкции.

Тя бе категорична, че няма абсолютно никаква координация между проверките, извършени от Министерството на туризма и тези, извършени от Валери Симеонов.
Проверките на Министерството на туризма са самостоятелни и са свързани основно с управлението на плажовете. В този ред на мисли няма как да има общо между двете проверки, категорична е Николина Ангелкова.

Тя подчерта, че още в края на миналата година е започнало обсъждането на статута на националните курорти, които са „имиджа на българския туризъм“.
Именно поради тази причина всичко трябва да се разгледа много внимателно. Към момента тече обществено обсъждане на тази тема, както и в Народното събрание, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар