Васил Иванов пристана на Канал 3, води свое предаване

Гласувайте за статията

След няколко месеца на трудовата борса, Васил Иванов се похвали с нов контракт.

Скандално напусналият Нова телевизия Васил Иванов намери своето ново работно място. Веднага след като разобличи шефката си Дарина Сарелска и подаде молбата си за напускане, разследващият журналист бе заринат от предложения за работа. Дори Слави Трифонов се опита да го прилапа за рубрика в своето шоу.

Но, като човек с дългогодишен опит в журналистиката, Васил Иванов предпочете да не взима прибързани решения и да премери добре перспективите пред себе си. А сега вече е взел решение за близкото си бъдеще в кариерен план. Той вече е част от екипа на Канал 3, похвали се шефката му.

Васил Иванов си намери нови покровители

Васил Иванов си намери нови покровители

Ива Стоянова не пропусна за изчетка Васил Иванов, давайки заявка, че е много щастлива от избора му. „Канал 3 покани Васил Иванов в екипа си, защото той е един от най-силните разследващи журналисти в България. Тук той ще има пълната свобода да работи. Да разкрива злоупотреби и да се опитва да промени съдбата на хората, които страдат от тях. Подаваме ръка на Васил в момент, в който много други медии се уплашиха да го направят. За кадърните журналисти, за тези, които търсят истината, не трябва да има прегради да работят“, сподели тя с нескрита гордост.

Засега не се уточнява каква точно ще бъде ролята на разследващия журналист. В средите, обаче, все по-усилено се говори, че Васил Иванов ще има свое предаване, в което да разобличава всички скандални схеми от върховете на властта и не само. Имайки се предвид собствеността на телевизията, обаче, обективността е леко под въпрос, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар