Лидия Станоева съвсем го удари през просото

Гласувайте за статията
Родителката на Жоро Бирмата – Лидия Станоева, пръска пари наляво и надясно

Майката на младия пернишки милионерски наследник Жоро Бирмата – Лидия Станоева, известна като Лидка Скалата, не спира да се забавлява с набори на сина си – пише „България днес“. Бизнес дамата няма време да драматизира и скърби след раздялата с вече бившия си мъж Евлоги Станоев, с когото в брак премина половината й съзнателен живот – отбелязва изданието.

Миналата година двамата официално сложиха точка на съвместното си съжителство и всеки пое по своя път. Както изданието първо информира, Станоев-старши живее на семейни начала с друга, значително по-млада жена от него на име Фатима.
Лидия Станоева пък тотално тръгна през просото и го удари на живот. Тя движи само в младежки компании. Богаташката е суперблизка с гаджето на сина си Алисия. Двете са неразделни и споделят всяка свободна минута заедно. Аналогична беше ситуацията и с Преслава, от времето когато певицата движеше с Жоро Бирмата.

Според запознати Лидия Станоева е бохем по душа и без да се замисля пръска купища пари за всевъзможни удоволствия и скъпи стоки.
„Ларж е! А това, че вече движи само с млади хора, още повече я прави дива и симпатична“ – коментират нейни симпатизанти от Перник.

Лидия Скалата в прегръдките на Алисия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лидия Станоева съвсем го удари през просото”

  1. ivan

    сеп. 14. 2018

    lidka si e kurve i bokluk po du6a

Добавете коментар