Валери Симеонов си навлече гнева на диджей Станчо

Диджеят е категоричен, че вицепремиерът надскача правомощията си
0

Диджеят е категоричен, че вицепремиерът надскача правомощията си

Вицепремиерът Валери Симеонов отново сгази лука.

След скандалното изявление, което направи малко преди парламентът да излезе в отпуск, Валери Симеонов се забърка в нов скандал.

Припомняме, че преди дни той прескочи правомощията си, влизайки в ролята на ченге.
Случилото се разгневи диджей Станчо и той го попита в прав текст да не би като вицепремиер да изземва функциите на вътрешния министър.

Диджеят недоумява Валери Симеонов от позицията на какъв предприема подобни действия.
Дори го попита дали не изпитва срам или неудобство. Според диджей Станчо, Валери Симеонов се чувства като някакъв робот – вдига лявата ръка и десет човека в едната посока, вдига другата – и още десет в нея.

Валери Симеонов
Диджеят е категоричен, че вицепремиерът надскача правомощията си

Диджей Станчо пита Валери Симеонов не го ли е срам и се обръща към него с въпроса как да си вади той хляба при такива обстоятелства.
Той изплака, че вицепремиерът взима хляба на семейството му с непремерените си действия.

След като лаптопът на диджей Станчо бе отнет, той избухна в ефира на Би Ти Ви. Припомняме, че самият той бе задържан по време на акцията на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг преди два дни.

Диджеят е категоричен, че ще потърси правата си, защото не само е бил унижен пред целия свят, имайки предвид, че дискотеката е пълна с чужденци, а и същата вечер е останал без работа и не е могъл да поеме ангажиментите си.
Лаптопът му все още е в полицията, макар да иска да си го прибере.

Три дни той не знае къде се намира.
Освен това е останал огорчен от действието на полицейските служители, които със заповеднически тон са му наредили да изключи абсолютно всичко. След това му заявили, че прибират лаптопа.

Диджей Станчо се възпротивил по отношение прибирането на техниката му, но въпреки това не успял да я опази. На всичкото отгоре му казали, че задържат и него за срок от 24 часа, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.