За първи път: Десислава изригна срещу Благой Найденов! (много й дойде – виж тук)

За първи път: Десислава изригна срещу Благой Найденов! (много й дойде – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Десислава става все по-нервна с напредването на бременността!

Ангелогласната Десислава се слави с благ и кротък нрав. Бременността, наддаването на килограми и жегата обаче явно са изпилили нервите й до краен предел. Толкова, че тя за пръв път скочила ядосана на гаджето си.

Десислава

Десислава започна да осъзнава колко по-млад е Благой Георгиев и че още не е твърде готов да бъде съпруг и баща

Певицата започнала да се дразни от вечно спокойния, весел и безгрижен нрав на половинката си. И не спирала да натяква на Благой Найденов, че иска повече да й помага и да се грижи за бъдещето на семейството им.

Припомняме, че Малката Кобра няма почти никакви ангажименти и допълнителни отговорности, докато бременната му изгора си скъсва Д-то от работа и участия.

Десислава не спира да обикаля нощните клубове из цялата страна и да пее в задимени помещения, само и само да докара някой лев за бъдещото си потомство. И затова й се струвало, че Благой се държи като дечко. Искала да е малко по-сериозен и предприемчив.

„То хубаво иска, ама да е мислила като се хваща с 20 години по-млад от нея. Нормално е Благой да се държи, както подобава на възрастта му, а тя хич не е голяма. Колко 20-годишни момчета са готови да стават съпрузи и бащи в наши дни“, коментират близки до тях източници.

Тепърва ще видим дали това са само временни разногласия, които ще отшумят във времето. Или Десислава действително ще разбере, че вместо мъж, се е снабдила с трето дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар