Юлиан Константинов на колене пред съпругата си Юлия: Разводът го съсипа! (още подробности)

Юлиан Константинов на колене пред съпругата си Юлия: Разводът го съсипа! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Юлиан Константинов го играеше голям мъжкар, но му напече на задника!

Оперният певец и бившо лице на „Аз обичам България“ Юлиан Константинов се намира в тежък период от живота си. И то в личен план. След като телевизионната му кариера някак си замря, той го закъса и в семейството.

Юлиан Константинов

Юлиан Константинов ужасен от евентуалния развод с жена си Юлия

Тук обаче вината си е само негова. Съпругата му Юлия поиска развод, след като го спипа с млада блондинка от Пловдив. Припомняме, че аферата на певеца беше разкрита преди седмица и буквално нагорещи медиите.

Едва ли вече има човек, който да не е наясно с похожденията на гласовиткото в града на тепетата, камо ли жена му. Юлия не искала и да чува обяснения и извинения от него, защото това далеч не му е първото кръшкане, разкриват източниците.

„Юлиан си е Юлиан. Толкова пъти е нагазвал лука и толкова пъти Юлето му е прощавала. Та тя дори не знае за всичките му забежки, иначе досега сто пъти да се е развела. Докато преди обаче за изневерите му знаеха само броени хора, то сега гръмна цялата страна. Е, няма жена с достойнство, която да не поиска развод“, коментират източниците.

Решението на благоверната му обаче накарало Юлиан Константинов мигом да забрави тръпки, любови и прочие. Той на часа се разделил със знойната пловдивчанка като й дал типичното банално обяснение на женен мъж.

След което паднал на колене пред съпругата си, но поне до този момент усилията му са напразни. Юлия не искала и да чуе да се върне при него, нито да му прощава публичния резил.

„Съсипан е, на човек не прилича от седмица. Какво ли не прави, за да си върне жената, но не се получава. Стискаме му палци, защото изглежда се е осъзнал, но не таим особена надежда Юлия да го прибере обратно“, споделят познатите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар