Дарина Павлова опаса гроба на Илия Павлов с висока ограда, всички го забравиха след смъртта

Гласувайте за статията

Шефът на „Мултигруп“ е забравен не само от Дарина Павлова.

14 години след смъртта на Илия Павлов, вечният му дом тъне в самота. По изричното му желание, гробът му се намира на метри от девическия манастир „Свети Никола“ В Арбанаси. Но там никой не е виждал Дарина Павлова от пет години. Единствено таткото на шефа на“Мултигруп“ се сеща да почита паметта му. А около гробът витаят куп скандали.

Приживе, манастирът бе любимото място за усамотение на Илия Павлов. Дори се говореше, че е въртял тайна авантюра с монахиня. Затова и построи резиденция на метри от Божия храм. След смъртта му, Дарина Павлова я продаде за 2 милиона лева. А при гроба му бе издигнат бял параклис, до който днес и пиле не може да припари!

Скоро след кончината на милионера, една от служителките в манастира се разприказва, че Дарина Павлова не е идвала на гроба на съпруга си от панихидата за 40 дни. Това вбеси Мадам Мулти и тя я изсели в друг манастир. Първоначално монахините се грижели изрядно за гроба на своя покоен благодетел. Но, след няколко години всичко било оставено на произвола на съдбата.

Дарина Павлова вече не отдава почит на съпруга си

Дарина Павлова вече не отдава почит на съпруга си

Не веднъж се писа критично по адрес на Дарина Павлова заради това, че съвсем е забравила мъжа си и не се вясва при вечния му дом. За да секне тези коментари, тя вдигна триметрова ограда, обхващаха широка област около параклиса и гроба на мъжа си. Сега никой не може да пристъпи там, освен членовете на семейството, пише „Уикенд“.

Но те не са се появявали в Арбанаси от години и това определено прави лошо впечатление на местните. За да секне критиките, Мадам Мулти е наредила местни да косят мястото около гроба и да го привеждат в приличен вид. Но това не може да компенсира нейната липса там. Последно Дарина Павлова е била забелязана преди пет години и от тогава Илия Павлов тъне в забрава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар