Колеги на Влади Въргала с трогателно признание към него

Гласувайте за статията

Колеги на Влади Въргала скочиха срещу слуховете по негов адрес

Финансовите и лични проблеми на Влади Въргала често са обект на слухове, а влизането му във „ВИП Брадър“ само допълнително предизвика скандали. Колеги и приятели на актьора обаче скочиха срещу клюките по негов адрес, доказвайки, че той няма нищо общо с медийния образ на бивша пропаднала звезда, който някои му налагат.

„Влади е невероятен човек. Винаги готов да помогне, да се отзове на зов на помощ. На толкова хора е дал пари, подкрепа, помощ и дори работа“, разкриват те.

По думите им, по време на снимките на „Шменти-капели“ Въргала наел всички явили се на кастинга. „На всеки намери работа. Отлично знаеше, че тези хора имат нужда от храна, гледат семейства и търсят работа. Никого не върна, на никой не отказа“, разкриват неговите колеги.

Те също така споделят, че той е помагал на момче с мускулна дистрофия и то с години. Когато то умира никой не разбира колко дълбоко го изживява актьорът.

Заради скромността на актьора, анонимни остават даренията му към пострадалите в Хитрино. Постановката му „Червената и черната“, която се играе в Шумен, събира пълна зала. Приходите от билетите пък отиват при пострадалите. „Той посещава различни благотворителни търгове и акции. Помага на много хора, но тъй като е много скромен, тези му жестове не стават достояние на обществото“, казват още те, пред HotArena.net.

В писмото, колегите и приятелите на Въргала отхвърлят всички слухове за неговите проблеми с алкохола или от финансов характер. Покрай филма му Влади Въргала се сблъска с доста проблеми, но успя да се справи с по-голямата част от тях.

Влади Въргала

Колеги на Влади Въргала трогнаха с емоционално послание за него

„Това са измислици, сплетни и клюки“, обобщават те накратко. И допълват, че актьорът е прекрасен човек и творец. Освен това е пример за обществото, от който младите би трябвало да се поучат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар