Роман Абрамович рекордьор по най-скъпи разводи (Кои са другите?)

Гласувайте за статията

Роман Абрамович държи рекорд по скъпи разводи, най-скъпия е с Даша

Кръшкането на Роман Абрамович с балерина може да му струва 7 милиарда долара. Магнатът е пред развод, а както е известно, съпругата му поиска огромен дял от състоянието му. Двойката ще преговаря за повече от 7 милиарда долара. Това вероятно е най-скъпия развод в историята, като дори този на Брад и Анджелина бе по-цивилизован.

Но адвокатите припомнят и за други рекордно скъпи разводи. Една от лондонските правни кантори разкрива, че е водила дело от името на своя руски клиент под надслов „AAZ срещу BBZ“. Те запазили пълна дискретност за имената на съпрузите, но разкриват, че сумата е над 453 милиона долара. Включително и колекция с картини, оценена на 90 милиона.

Друг безумно скъп развод е този на Купър — Хойн. Съдът нарежда на Хойн да плати на съпругата 1/3 от състоянието — 337 милиона лири.А през 2017 го задължиха да плати 282 милиона паунда за благотворителност.

Манекенката Кристина Естрада и саудитския й съпруг Уолид Джофаали спретнаха наистина голямо шоу, докато се разведат. Тя получи 75 милиона, но това продължава да е капка в морето, в сравнение с развода на Роман Абрамович и Даша Жукова.

Сорел срещу Сорел също не е най-скъпия развод, но е сред най-интересните. Двете страни си устройват маса номера, като дори пускат специална група да се настани в мазето. В крайна сметка, двамата буквално си поделят къщата на две. Следва подялба на всичко останало. И дори местата им за паркиране пред „Хародс“ са две.

Йънт срещу Йънг

Още един развод, чиято скандална слава го предшества. Мишел и Скот Йънг държат на публичен развод и се бият за всеки цент. Съпругът се оказва законно банкрутирал, а тя го разкрива като мошеник.

Роман Абрамович с най-скъпия развод в историята

Роман Абрамович с най-скъпия развод в историята

В крайна сметка тя получава 20 милиона паунда, а съпругът е принуден да плати всички такси. Които съдът изчислява на 6 милиона лири.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар